Lördagsöppen förskola

Lördagsöppen förskola är för oss en fantastisk chans att få bjuda barn på lite speciella upplevelser i naturen, och samtidigt ge föräldrar en möjlighet att vara med i förskoleverksamheten, hela dagen eller en liten stund. Tanken är att föräldrar, genom engagemang och delaktighet, utvecklar en bra relation med barn och föräldrar vid förskolan, och med barnens pedagoger - ett av målen i förskolans läroplan.

Två lördagar per termin har vi lördagsöppet. Växalördagar ger möjlighet till rörelse, spänning, upplevelser och lärande i naturen. Här hittar barn snabbt sin upptäckar- och skaparglädje, utvecklar kunskap att handla efter allemansrätten och värna om miljön. Om ert barn kommer till Växalördag behöver vi anmälan senast måndagen innan. Vi skänker också avgiften, 300 kr per barn, från Växalördag till en ideell organisation med fokus på barn, t.ex. Rädda Barnen, Friends, Plan, Barncancerfonden, SOS Barnbyar och lär oss mer om organisationens arbete. Bra va!

Välkommen till Växalördag - barn mår bra av att vara utomhus!