Barnskötare/förskollärare

Nu behöver vi förstärkning till vårt arbetslag. Som barnskötare/förskollärare kommer du att vara med i utvecklingen av vår pedagogiska verksamhet utomhus, där erfarenheter och upplevelser i utemiljön utgör en av baserna för lärande. Utepedagogik är ett förhållningssätt som syftar till lärande i växelspel mellan upplevelse och reflektion grundat på konkreta erfarenheter i autentiska situationer. Utemiljön är en ständigt aktuell kunskapskälla, och kring Slottsparken är miljön variationsrik ur biologisk- och kulturell synvinkel, innehåller naturmark med bred topografi men är också planerad.
Barnverksamheten på våra förskolor drivs med stort personligt engagemang, och präglas av utvecklingsanda och innovativa lösningar. Vi låter våra pedagoger ta ansvar - på riktigt!

Du får
- Stora möjligheter att påverka det pedagogiska arbetet i en småskalig förskolemiljö
- Goda personalförmåner, arbetskläder, friskvård och löpande kompetensutveckling
- Tillgång till en fantastisk utemiljö med Tyresö slottspark och urskogsområden
- Arbeta med Schoolsoft som dokumentationsverktyg
- Härliga kollegor och god gemenskap

Du måste ha
- Barnskötarutbildning eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet
- Erfarenhet av att arbeta med utepedagogik
- Stort intresse för hälsa, natur och miljö

Vi värdesätter god samarbetsförmåga, uthållighet, kreativitet och flexibilitet. Vi söker någon som kan entusiasmera och vara en bra förebild. Vi söker dig som är nyfiken, glad och positiv och som vill vara med och utmana barnen till ett lustfyllt livslångt lärande. Du ser möjligheter, inte begränsningar.

Är det dig vi söker?

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid schema mellan kl 07.00-17.00
Tillträde: Så snart som möjligt
Sista ansökningsdag: 28/10, vi intervjuar löpande
Antal platser: 1

Slottsparkens förskola ligger vid Tyresö Slott, buss 875 från Gullmarsplan. Vi strävar efter att vara en fantastisk arbetsgivare med bra anställningsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Skicka din ansökan per mejl så fort det bara går - välkommen till Växa